Aanbiedingen

Regelmatig hebben wij leuke aanbiedingen voor je. Houd deze pagina dus in de gaten. 

Blijf altijd als eerste op de hoogte...

Wij hebben het hele jaar door leuke acties. Houd onze pagina goed in de gaten.

Je kunt je ook inschrijven op onze nieuwsbrief zodat je geen reisnieuws zult missen.

Vier keer per jaar
ben je dan verzekerd van relevante reistips, de wetenswaardigheden van onze collega's die zelf ook veel reizen, de leukste kleinschalige hotelletjes en onze persoonlijke favorieten.

Zelf kun je natuurlijk ook berichten en reisverslagen aanleveren. We plaatsen graag jouw persoonlijke belevenis in onze nieuwsbrief!

Ontvang een upgrade die kan oplopen tot wel € 100,- p.p.!

Af en toe zijn mensen op zoek naar meer. Meer zien, meer beleven, meer doen... Wil je ook meer genieten van al het moois dat de wereld te bieden heeft? Grijp dan nu je kans! Een maand lang biedt jouw reisspecialist een upgrade aan bij jouw op maat gemaakte rondreis.

Profiteer van een extra mooi hotel, geniet van een gratis excursie zoals salsadansen in Trinidad of sushi maken in Tokyo. Stel vóór 11 juni met een van onze reisspecialisten jouw reis samen, boek vóór 18 juni en ontvang een upgrade die kan oplopen tot wel € 100,- per persoon!

Onze specialisten doen graag een voorstel welke upgrade het beste bij jou en jouw rondreis past. De actievoorwaarden vind je hier.

Profiteer als vaste klant van vele extra's

Een reis met YourWay2GO smaakt naar meer. Word een van onze vaste reizigers! Een vaste reiziger ben je als je binnen vijf jaar nóg eens met YourWay2GO op reis gaat.

Wat zijn jouw voordelen als trouwe reiziger?

  • Profiteer van een vasteklantenkorting van €35 per persoon bij het boeken van jouw volgende reis
  • Schrijf je met voorrang in voor speciale bijeenkomsten en klantendagen.
  • Ontvang iets extra, zoals leuke (reisgerelateerde) cadeautjes.
  • Profiteer van speciale acties, lotingen, etc.

KLM werelddeals

Het is eindelijk weer zover! De KLM Wereld Deal-weken zijn er weer. Vlieg voordelig met 'Neerlands trots' naar jouw favoriete bestemming, waar ook ter wereld.

YourWay2GO helpt je graag bij het maken van een compleet pakket: een aantrekkelijke vlucht met de KLM en een onvergetelijke reis ter plekke. Of het nu Azië, Afrika of Latijns Amerika is - we maken er een mooi geheel van.

Daarbij houden we natuurlijk rekening met jouw persoonlijke wensen én met de mogelijkheden die KLM met zijn Wereld Deals biedt. We zoeken het allemaal voor je uit.

Klik hier voor meer informatie.