Familiereizen

Reizen met je gezin is een bijzondere ervaring. YourWay2GO helpt je graag bij het samenstellen van de ideale reis met jouw kinderen. Daarbij houden we rekening met reistempo, kiezen we hotels met zwembaden en spannende excursies.

Hieronder vind je voorbeelden voor enkele van onze bestemmingen.

17-daagse rondreis met huurauto

Costa Rica is de perfecte bestemming voor een gezinsvakantie met zowel veel avontuur als ontspanning. In een rustig reistempo ontdek je de hoogtepunten van de ‘Rijke Kust’. 


Vanafprijs per volwassene: € 1.945,-    Vanafprijs per kind: € 950,-

11-daagse rondreis met de trein

Reis met je gezin in een rustig langs de hoogtepunten van Egypte: de hoofdstad Cairo, langs de Nijl naar Luxor en sluit af op het strand aan de Rode Zee bij El Gouna.


Vanafprijs per volwassene: € 785,-  Vanafprijs per kind: € 392,50 (6-12 jaar), € 196,25 (2-6 jaar)

7-daagse rondreis met huurauto

Ga met je familie op reis door Georgië: van de kloosters en kastelen op het platteland bij Telavi, naar de machtige Kaukasus bij Kazbegi om af te sluiten in de gezellige hoofdstad Tbilisi.


Vanafprijs per volwassene: € 595,-  Vanafprijs per kind: € 444,-

14-daagse rondreis met chauffeur

Ga met je gezin eilandhoppen langs de mooiste plekken van Indonesië, waarbij je kunt buggyrijden, fietsen, koken en naar hartelust zwemmen, snorkelen en luieren op het strand.


Vanafprijs per volwassene: € 866,-    Vanafprijs per kind: € 799,-

14-daagse rondreis met huurauto

Ga met de familie op avontuur door West-Maleisië. Van de Petronas Twin Towers in Kuala Lumpur tot de oudste jungle ter wereld van Taman Negara en de bounty stranden van Langkawi.


Vanafprijs per volwassene: € 1.095,-    Vanafprijs per kind: € 795,-

17-daagse rondreis met huurauto

Ervaar met het gezin de fascinerende Japanse cultuur en de mooiste plekjes van het land van de rijzende zon. Je reist per huurauto van Tokyo via de Japanse Alpen naar de culturele hoofdstad Kyoto.


Vanafprijs per volwassene: € 1.998,-    Vanafprijs per kind: € 1.744,-

9-daagse rondreis met chauffeur

Bezoek met de hele familie de bruisende soek van Marrakech, maak een tocht per muilezel in de bergen bij Imlil en geniet van de zee bij het leuke ommuurde stadje Essaouira.


Vanafprijs per volwassene: € 527,-    Vanafprijs per kind: € 495,-

8-daagse rondreis met huurauto

Bezoek met het gezin oude handelssteden Jerash en Petra, maak een kamelentocht door de woestijn, ga snorkelen in de Rode Zee en blijf drijven op het water van de Dode Zee.


Vanafprijs per volwassene: € 989,-    Vanafprijs per kind: € 694,-

15-daagse rondreis met huurauto

Rijd zelf op je gemak langs de hoofdstad, levendige koningssteden en uitgestrekte woestijnen. Sluit zonnig af aan de uitgestrekte stranden van Agadir, ideaal voor families.


Vanafprijs per volwassene: € 931,-  Vanafprijs per kind: € 739,-

15-daagse rondreis met huurauto

Van hagelwitte zandstranden met een azuurblauwe zee tot oude Maya steden en mangroven vol flamingo's, je zult je met je gezin geen moment vervelen op het schiereiland Yucatán. 

Vanafprijs per volwassene: € 1095,-   Vanafprijs per kind: € 795,-

14-daagse rondreis met chauffeur

Sri Lanka is de perfecte gezinsbestemming. Korte reisafstanden met veel afwisseling tussen cultuur en natuur en natuurlijk mag een verblijf aan een tropisch strand niet ontbreken.


Vanafprijs per volwassene: € 1.698,-    Vanafprijs per kind: € 974,-

21-daagse rondreis met chauffeur

Fiets met het hele gezin langs de prachtige tempels van Bangkok, spot wilde dieren in het KuiBuri Nationaal Park, maak een trekking langs de Karendorpen en ontspan ten slotte op bounty eilanden.
Vanafprijs per volwassene: € 1.695,-    Vanafprijs per kind: € 1.444,-

14-daagse rondreis met chauffeur

Het zuiden van Thailand is met haar prachtige stranden, avontuurlijke jungle en bruisende stad Bangkok, de ultieme familiebestemming. Je reist op een rustig tempo per auto met chauffeur.


Vanafprijs per volwassene: € 1.274,-    Vanafprijs per kind: € 879,-

14-daagse rondreis met trein en bus

Reis met het gezin naar de Sapa rijstterrassen, karstbergen van Bai Tu Long en historische handelssteden Hué en Hanoi, waarna je heerlijk aan het strand afsluit bij Hoi An.


Vanafprijs per volwassene: € 998,-    Vanafprijs per kind: € 849,-

12-daagse rondreis met huurauto

Wat is er nu leuker dan samen met je kinderen te gaan gamedriven door de Afrikaanse bush op zoek naar wilde dieren en kennis te maken met verschillende culturen van Zuid-Afrika.


Vanafprijs per volwassene: € 1.265,-    Vanafprijs per kind: € 995,-