Proef de lokale cultuur

Vind jij het belangrijk om de lokale bevolking te steunen tijdens jouw reis? Natuurlijk, wij ook!
Daarom bieden we je bij steeds meer van onze reizen een lunch of diner aan bij een lokale familie.

Eten bij een lokale familie

Proef de lokale cultuur! Eten heeft een belangrijke plaats in alle culturen. Om een land écht ervaren, neem je letterlijk een kijkje in de keuken. Wereldwijd zetten gezinnen de deur van hun huis voor je open. Soms bereid je samen de maaltijd en daarna eet je met het gezin mee. Zo leer je de echte cultuur kennen, buiten de gebaande toeristisch paden om. 

Wij werken samen met ResiRest, een social impact organisatie die wereldwijd ontmoetingen mogelijk maakt tussen reizigers en lokale gezinnen. ResiRest heeft een betrouwbaar netwerk van gastvrije families. Allemaal 'gewone mensen' die het gezellig vinden om met je af te spreken. Ze ontvangen een eerlijke vergoeding, en daardoor krijgen ze een welkom steuntje in de rug. Op deze manier help je op een laagdrempelige en leuke manier mee om het leven van de lokale gezinnen iets makkelijker te maken.  'Do good' op reis was nog nooit zo leuk (& lekker!). Meer info vind je op de website van FeelingResponsible.org of ResiRest.

Een steuntje in de rug en een (h)eerlijke maaltijd

Jouw 'gastgezin' vindt het geweldig om buitenlandse mensen hun cultuur te laten ervaren. Ook kunnen ze een (financieel) steuntje in de rug goed gebruiken. Door samen een maaltijd te eten met en bij het gezin thuis, ervaar je de warme gastvrijheid direct. Door de intieme setting komen, naast heerlijk eten, tal van persoonlijke verhalen op tafel.

Op dit moment bieden we je de mogelijkheid om in Colombia, Marokko, VietnamThailand, India, Indonesie (Bali), Jordanië en Costa Rica bij een gastgezin te gaan eten. Meer bestemmingen volgen.