Ontmoet YourWay2GO in jouw buurt

Samen met zusterorganisatie Koning Aap kan je de medewerkers van YourWay2GO 'in levenden lijve' ontmoeten op beurzen en infodagen bij jouw in de buurt.

Bespreek je reisplannen

Nieuwe plekken ontdekken, mooie natuur beleven, mensen ontmoeten: dat reizen je leven verrijkt weet jij als fervent reiziger maar al te goed. Hopelijk mogen we je snel weer helpen bij het samenstellen van een nieuwe droomreis! We hebben dan ook een leuk extraatje voor je: na je bezoek op een infodag kom je in aanmerking voor maar liefst € 35 extra korting per persoon! Die krijg je door het reisvoorstel dat je op de infodag aanvraagt binnen twee weken na ontvangst te boeken.

Infodagen

Tijdens onze infodagen ontmoet je de medewerkers achter YourWay2GO en zusterorganisatie Koning Aap. Volg inspirerende presentaties, leer de verschillende reismogelijkheden met YourWay2GO kennen en krijg antwoord op al jouw reisvragen. 

    • Infodag Brugge: zaterdag 30 maart. Klik hier om je in te schrijven op de website van Koning Aap.

Vakantiesalon Brussel

Op het Vakantiesalon van Brussel vind je degelijke informatie en verrassende nieuwigheden over de reis van je dromen. Op zoek naar een out-of-the-box-vakantie? Dan loont het zeker de moeite om naar Brussel af te zakken. Dit jaar is Thailand het gastland, waar we 150 jaar vriendschap mee vieren.

  • 7 - 10 februari 2019
  • YourWay2GO stand 3130; Brussels Expo, Belgiëplein 1, 1020 Brussel