Overnachten in Costa Rica

YourWay2GO heeft een zorgvuldige selectie van prachtig gelegen lodges, hacienda's en kleinschalige hotels gemaakt, zodat je tijdens de reis optimaal kunt genieten van een verblijf in Costa Rica. 

Welk hotel past bij jou?

Tijdens je reis door Costa Rica overnacht je in hotels van goede kwaliteit. We gaan uit van comfortabele en sfeervolle middenklasse hotels, waarbij de kamers altijd beschikken over eigen douche en toilet. Je overnacht over het algemeen in lodges, die midden in de natuur liggen. Veel lodges beschikken over een zwembad.

YourWay2GO heeft een zorgvuldige selectie van prachtig gelegen lodges, hacienda's en kleinschalige hotels gemaakt, zodat je tijdens de reis optimaal kunt genieten van een verblijf in Costa Rica. De meeste hotels of lodges hebben een prachtige tuin en soms is er ook een vlindertuin of kikkertuin aanwezig. De lodges bestaan veelal uit gezellige huisjes of bungalows. De huisjes hebben vaak een terras, waar je heerlijk kunt zitten, of een boek lezen. Alle overnachtingen zijn op basis van logies en ontbijt.  Ben je op zoek naar een unieke, avontuurlijke ervaring, dan kun jebij YourWay2GO kiezen voor prachtige ecolodges zoals bijvoorbeeld in La Leona, Boca Tapada of Selva Bananito.

Natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen voor een luxer verblijf. Er zijn vaak iets meer faciliteiten dan in de comfortabele hotels, zoals een jacuzzi en massage mogelijkheden.