Vliegtickets naar Indonesië

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Kies de vlucht die bij je past

Naast prachtige rondreizen regelen wij met plezier de internationale vliegtickets voor je. Zo breng je de hele reis onder bij YourWay2GO. Wel zo gemakkelijk. Mocht er iets wijzigen aan je vluchtschema, of als je vlucht is vertraagd, dan kunnen wij je daarbij helpen. Wij zorgen ervoor dat alles goed op elkaar aansluit.

Door de jarenlange samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht. Vliegtickets kunnen wij alleen in combinatie met bouwstenen en/of rondreizen aanbieden.

Wil je dat wij je vlucht voor je organiseren? Geef dat dan aan bij het samenstellen van je reis, en wij checken de speciale aanbiedingen bij het regelen van een passende vlucht.

Hoe kom je er?

Er zijn verschillende mogelijkheden om vanuit Brussel naar Indonesië te vliegen. Daarbij kun je vliegen naar het ene eiland en terugvliegen vanaf een ander eiland: bijvoorbeeld heen naar Java en terug vanuit Bali.

Wil je dat wij een vlucht voor je regelen, geef dit dan aan bij het samenstellen van je reis op maat. Wij zoeken een bijpassende vlucht en kijken of er nog aanbiedingen van toepassing zijn.

Er zijn geen rechtstreekse vluchten vanaf Brussel naar Indonesië. Je bent aangewezen op een tussenstop in een van de Golfstaten of Hong Kong met respectievelijk Emirates, Qatar, Etihad of Cathay Pacific.

Wil je direct vliegen? Stap dan in Amsterdam op. Garuda Indonesia vliegt direct naar Jakarta en heeft goede verbindingen naar de andere eilanden. KLM vliegt naar Bali met een korte tussenlanding in Singapore.

Duurzaam op reis

Ook voor je vliegtickets ben je bij YourWay2GO aan het goede adres. Draag jouw steentje bij door, waar mogelijk, rechtstreeks naar jouw bestemming te vliegen. Hoe minder je opstijgt en landt, hoe minder CO₂-uitstoot.

Lees meer over ons duurzaamheidsbeleid op Feeling Responsible.