Vliegtickets naar Madagascar

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Kies de vlucht die bij je past

Naast prachtige rondreizen regelen wij met plezier de internationale vliegtickets voor je. Zo breng je de hele reis onder bij YourWay2GO. Wel zo gemakkelijk. Mocht er iets wijzigen aan je vluchtschema, of als je vlucht is vertraagd, dan kunnen wij je daarbij helpen. Wij zorgen ervoor dat alles goed op elkaar aansluit.

Door de jarenlange samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht. Vliegtickets kunnen wij alleen in combinatie met bouwstenen en/of rondreizen aanbieden.

Wil je dat wij je vlucht voor je organiseren? Geef dat dan aan bij het samenstellen van je reis, en wij checken de speciale aanbiedingen bij het regelen van een passende vlucht.

Hoe kom je er?

Het is niet mogelijk om vanuit Brussel rechtstreeks naar Madagascar te vliegen.


Een mogelijkheid is om met AirFrance, via Parijs naar Antananarivo te vliegen. Je pakt eerst de trein van Brussel Zuid (inclusief in de ticketsprijs) naar Charles de Gaulle in Parijs. Alles bij elkaar is het een lange reis. Je bent zo'n 14.5 uur onderweg.


Etihad Airways, via Abu Dhabi en Kenya Airways, via Nairobi vliegen ook vanaf Brussel naar Antananarivo.