Ons aanbod in Thailand

Overnachten in Thailand

Tijdens je reis door Thailand overnacht in je hotels van verschillende kwaliteit. YourWay2GO maakt gebruik van comfortabele, middenklasse hotels. In de hotels in Thailand is het ontbijt inclusief. Voor de overige maaltijden kun je in Thailand prima terecht in de vele restaurants, die vaak op loopafstand van het hotel te vinden zijn.

Vervoer in Thailand

In Thailand is het mogelijk om gebruik te maken van diverse vervoersmiddelen. Zo reis je afwisselend per auto met chauffeur, openbare bus, (nacht)trein, ferry en binnenlandse vlucht. De afstanden zijn over het algemeen niet al te lang. 

Excursies in Thailand

Je kunt geheel naar eigen wens excursies toevoegen aan je reis of eruit halen. Uiteraard adviseren wij je graag! Tijdens je bezoek aan Bangkok kun je een leuke fietsexcursie maken. Of leer de kneepjes van de Thaise keuken tijdens een workshop koken in Chiang Mai. In Thailand is zoveel mogelijk!

Vliegtickets naar Thailand

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Proef de lokale cultuur in Thailand

Vind jij het belangrijk om de lokale bevolking te steunen tijdens jouw reis? Natuurlijk, wij ook! 
Maak kennis met een Thaise familie onder het genot van een lunch of diner.