Vliegtickets naar Thailand

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Kies de vlucht die bij je past

Naast prachtige rondreizen regelen wij met plezier de internationale vliegtickets voor je. Zo breng je de hele reis onder bij YourWay2GO. Wel zo gemakkelijk. Mocht er iets wijzigen aan je vluchtschema, of als je vlucht is vertraagd, dan kunnen wij je daarbij helpen. Wij zorgen ervoor dat alles goed op elkaar aansluit.

Door de jarenlange samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht. Vliegtickets kunnen wij alleen in combinatie met bouwstenen en/of rondreizen aanbieden.

Wil je dat wij je vlucht voor je organiseren? Geef dat dan aan bij het samenstellen van je reis, en wij checken de speciale aanbiedingen bij het regelen van een passende vlucht.

Hoe kom je er?

Bangkok

Er zijn veel mogelijkheden om naar Bangkok te vliegen.

Je vliegt rechtstreeks naar Bangkok met Thai Airways, met goede verbindingen naar andere delen van het land. 

Vluchten met tussenstop zijn vaak voordeliger. KLM vliegt vanaf Amsterdam rechtstreeks naar Bangkok. Er zijn mogelijkheden om naar Amsterdam met de trein te reizen.

Alternatieven zijn Qatar Airways, via Doha, Emirates, via Dubai , Etihad Airways, via Abu Dhabi en Turkish Airlines via Istanboel.


Phuket

Normaal gesproken vlieg je via Bangkok naar Phuket, met Thai Airways.

Er zijn ook vluchten vanuit diverse landen naar Phuket, zonder dat je hoeft over te stappen in Bangkok. Zo vlieg je met Emirates, via Dubai, Qatar, via Doha of Turkish Airlines, via Instanboel, naar Phuket. Je kunt ook met KLM vliegen, via Kuala Lumpur.

Op de terugweg kun je eventueel van een andere luchthaven in Thailand vertrekken.


Chiang Mai

Als je je reis in het noorden van Thailand start, kun je ook naar Chiang Mai vliegen,via Bangkok met Thai Airways.

Ook kun je naar Chiang Mai vliegen met Cathay Pacific, via Hong Kong.