Vliegtickets naar Vietnam

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Kies de vlucht die bij je past

Naast prachtige rondreizen regelen wij met plezier de internationale vliegtickets voor je. Zo breng je de hele reis onder bij YourWay2GO. Wel zo gemakkelijk. Mocht er iets wijzigen aan je vluchtschema, of als je vlucht is vertraagd, dan kunnen wij je daarbij helpen. Wij zorgen ervoor dat alles goed op elkaar aansluit.

Door de jarenlange samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht. Vliegtickets kunnen wij alleen in combinatie met bouwstenen en/of rondreizen aanbieden.

Wil je dat wij je vlucht voor je organiseren? Geef dat dan aan bij het samenstellen van je reis, en wij checken de speciale aanbiedingen bij het regelen van een passende vlucht.

Hoe kom je er?

Helaas is het niet mogelijk om rechtstreeks naar Vietnam te vliegen vanuit Brussel.

Hanoi

Wanneer je met Air France vliegt, neem je de trein vanaf Brussel Zuid naar Parijs (inbegrepen in je ticket). Daar stap je op de vlucht naar Hanoi. Andere mogelijkheden zijn met Thai Airways, via Bangkok, met Emirates, via Dubai, of Cathay Pacific, via Hong Kong.

Ho Chi Minh

Ook naar Ho Chi Minh vlieg je met het beste met Air France, waarin je het eerste gedeelte naar Parijs met de trein reist. Ook Thai Airways, via Bangkok, met Emirates, via Dubai, of Cathay Pacific, via Hong Kong, zijn prima alternatieven. Voor al deze airlines geldt, dat ze beiden op Hanoi en Ho Chi Minh vliegen, waardoor we je aanbevelen om heen naar Hanoi te vliegen en terug vanaf Ho Chi Minh of v.v. We helpen je graag bij het boeken van je vliegticket.

Duurzaam op reis

Ook voor je vliegtickets ben je bij YourWay2GO aan het goede adres. Draag jouw steentje bij door, waar mogelijk, rechtstreeks naar jouw bestemming te vliegen. Hoe minder je opstijgt en landt, hoe minder CO₂-uitstoot.

Lees meer over ons duurzaamheidsbeleid op Feeling Responsible.