Overnachten in Zuid-Afrika

Tijdens je reis door Zuid-Afrika overnacht je in hotels van goede kwaliteit. YourWay2GO heeft een zorgvuldige selectie van centraal gelegen accommodaties gemaakt, zodat je tijdens de reis optimaal kunt genieten van een verblijf in Zuid-Afrika.

Welke accommodatie past bij jou?

Welke accommodatie past bij jou?

Tijdens je reis door Zuid-Afrika overnacht je in hotels van verschillende kwaliteit. Zuid-Afrika2GO heeft een zorgvuldige selectie van centraal gelegen accommodaties gemaakt, zodat je tijdens de reis optimaal kunt genieten van een verblijf in Zuid-Afrika.

Wij proberen kleinschalige sfeervolle accommodaties aan te bieden, maar in de grote steden zoals Johannesburg of Kaapstad ontkom je niet altijd aan de soms wat zakelijkere uitstraling. De middenklasse hotels beschikken over een eigen douche en toilet. Over het algemeen overnacht je op basis van ontbijt, behalve in de nationale parken zoals in het Addo Olifanten park of in het Hluhluwe Nationaal Park.

Naast de middenklasse hotels kun je ook kiezen voor luxere of bijzondere accommodaties. Zo kun je in Oudtshoorn overnachten bij Buffelsdrift in prachtige comfortabele tenten met een uniek uitzicht op de drinkplaats van wilde dieren. Of wat dacht je van traditionele behive hutten in het Mlilwane wildlife sanctuary, voor een echt Zuid-Afrika gevoel!

Je kunt tijdens je Zuid-Afrika reis natuurlijk ook een combinatie kiezen van type accommodaties. Verblijf bijvoorbeeld in lodges midden in het Addo Olifantenpark en kies in Port Elizabeth voor een upgrade hotel voordat je avontuur aan de Tuinroute begint

Bijzondere overnachtingen

Naast de middenklasse hotels kun je ook kiezen voor luxere of bijzondere accommodaties. In Kariega kun je bijvoorbeeld kiezen voor de unieke Ukhozi Lodge waar meanderende bushpaden 10 luxe suites met elkaar verbinden, elk met volledige privacy, adembenemende vergezichten en privé dompelbadenIn Goedverwacht en in Makushu verblijf je bij de lokale bevolking in een community homestay. Zo maak je nieuwe vrienden in Zuid-Afrika en draag je bij aan een beter leven van de mensen ter plaatse.

Of wat dacht je van traditionele beehive hutten voor een echt Afrika gevoel! Je kunt tijdens je Zuid-Afrika reis natuurlijk kiezen voor een combinatie van verschillende onderkomens. Verblijf bijvoorbeeld in lodges midden in het Addo Olifantenpark, kies in Port Elizabeth voor een upgrade hotel voordat je avontuur aan de Tuinroute begint, ga voor self-catering in de Potting Shed in Hermanus en eindig je reis bij Maartens Guest House in Kaapstad.