Vliegtickets naar Zuid-Afrika

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Kies de vlucht die bij je past

Naast prachtige rondreizen regelen wij met plezier de internationale vliegtickets voor je. Zo breng je de hele reis onder bij YourWay2GO. Wel zo gemakkelijk. Mocht er iets wijzigen aan je vluchtschema, of als je vlucht is vertraagd, dan kunnen wij je daarbij helpen. Wij zorgen ervoor dat alles goed op elkaar aansluit.

Door de jarenlange samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht. Vliegtickets kunnen wij alleen in combinatie met bouwstenen en/of rondreizen aanbieden.

Wil je dat wij je vlucht voor je organiseren? Geef dat dan aan bij het samenstellen van je reis, en wij checken de speciale aanbiedingen bij het regelen van een passende vlucht.

Hoe kom je er?

De meest aangeboden vlucht van YourWay2GO is heen vliegen op Johannesburg en terugvliegen vanuit Kaapstad. Helaas zijn er geen rechtstreekse vluchten vanuit Brussel naar Zuid-Afrika.

Kies je voor KLM dan reis je eerst met de trein vanuit Brussel Zuid naar Amsterdam (inbegrepen in je ticket). In Amsterdam stap je op de rechtstreekse naar Johannesburg. Op de terugweg vlieg je vanuit Kaapstad naar Parijs, waar je de trein naar Brussel kunt nemen.

Vlieg je met AirFrance dan geldt dezelfde constructie. Je neemt de trein naar Parijs (inbegrepen in je ticket). Op de luchthaven van Charles de Gaulle stap je op de vlucht naar Johannesburg.

Je kunt ook kiezen voor Turkish Airlines, met een overstap in Istanbul. British Airways maakt een tussenstop in Londen voordat je naar Zuid-Afrika vliegt.