Over ons

Wie zijn wij

Lees hier alles over wie wij zijn en wat wij bieden

Onze reisspecialisten

Verdeeld over twee locaties helpen de reisspecialisten van YourWay2GO je graag bij het samenstellen van jouw reis op maat. Maak hieronder kennis met ons hechte team in Gent en Amsterdam. 

Betrouwbaar op reis

Als je een reis boekt wil je weten of je geld veilig is bij die reisorganisatie en of er garanties zijn dat je reis goed wordt uitgevoerd.

Reisvoorwaarden

Over betalen, verzekeren, wijzigen en annuleren. Misschien niet de meest spannende kant van je reis, maar wel zo belangrijk.

Verzekeringen

Waar je ook naartoe reist, YourWay2GO stelt een goede reisverzekering verplicht, zodat we je in geval van nood goede assistentie kunnen verlenen.

Vacatures

Koning Aap, Shoestring en YourWay2GO zijn onderdeel van Adventure Specialists B.V.: dé reisorganisatie die bekend staat om zijn avontuurlijke reizen en duurzaamheidsbeleid. Op zoek naar een baan? Wij zoeken collega's met een passie voor verre reizen. Op kantoor heerst een informele gezellige sfeer, waar hard wordt gewerkt en net zo hard wordt gelachen.

Gezond op reis

Een goede voorbereiding op je reis is heel belangrijk. Voor veel landen worden vaccinaties beslist aangeraden. 

Visum

Voor sommige bestemmingen dien je voorafgaand aan de reis een visum aan te vragen. Wij raden onze reizigers aan om dit vooraf te laten regelen door Visa4Travel om onnodige stress voorafgaand aan de reis te voorkomen.

YourWay2GO infodagen

Nieuwe plekken ontdekken, mooie natuur beleven, mensen ontmoeten: dat reizen je leven verrijkt weet jij als fervent reiziger maar al te goed. Dat geldt natuurlijk ook voor ons. Wil je ons een keer ‘in levenden lijve’ ontmoeten? Dan ben je van harte welkom op een van onze informatiedagen.