Over ons

Wie zijn wij

Lees hier alles over wie wij zijn en wat wij bieden

Onze reisspecialisten

Verdeeld over twee locaties helpen de reisspecialisten van YourWay2GO je graag bij het samenstellen van jouw reis op maat. Maak hieronder kennis met ons hechte team in Gent en Amsterdam. 

Betrouwbaar op reis

Als je een reis boekt wil je weten of je geld veilig is bij die reisorganisatie en of er garanties zijn dat je reis goed wordt uitgevoerd.

Reisvoorwaarden

Over betalen, verzekeren, wijzigen en annuleren. Misschien niet de meest spannende kant van je reis, maar wel zo belangrijk.

Update: Vanwege de bijzondere omstandigheden rondom COVID-19 hebben we een aangepast (om)boekings- en annuleringsbeleid geïntroduceerd. Lees hier.

Verzekeringen

Waar je ook naartoe reist, YourWay2GO stelt een goede reisverzekering verplicht, zodat we je in geval van nood goede assistentie kunnen verlenen.

Vacatures

-- Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures --

Om speciale reizen aan te bieden heb je ook speciale mensen nodig, met zeer gedegen kennis van een continent. Op kantoor heerst een informele gezellige sfeer, waar hard wordt gewerkt en net zo hard wordt gelachen. 

Gezond op reis

Een goede voorbereiding op je reis is heel belangrijk. Voor veel landen worden vaccinaties beslist aangeraden. 

Visumloket

Het Visumloket van YourWay2GO neemt werk en zorgen uit handen. In nauwe samenwerking met het CIBT regelen zij het visum voor je.

Trouwe reizigers

Al jaren brengen we onze klanten naar de mooiste plekken op aarde. YourWay2GO is super trots op het feit dat we bij veel klanten het reisvirus hebben aangewakkerd! Reis je binnen drie jaar vaker met ons, dan mag jij jezelf een vaste klant ofwel een trouwe reiziger noemen.  

Ontmoet YourWay2GO in jouw buurt

Samen met zusterorganisatie Koning Aap kan je de medewerkers van YourWay2GO 'in levenden lijve' ontmoeten op beurzen en infodagen bij jouw in de buurt.