Routeboek voor Madagascar

Het routeboek is gebaseerd op jarenlange ervaring en naast nuttige tips en verhalen is het een leidraad tot een voorstel voor de dagindeling met afstanden, reistijden en vermelding van foto- en wandelstops onderweg.  

Nederlandstalig routeboek

Onze ervaring leert dat de individuele reiziger graag ter plaatse de vrijheid heeft om zijn dagindeling, de zwaarte van de wandelingen en zijn bezoek aan bezienswaardigheden zelf te bepalen.

Het routeboek, gebaseerd op jarenlange ervaring, helpt je hierbij. Het routeboek is slechts een leidraad én voorstel tot dagindeling met afstanden, reistijden en vermelding van foto- en wandelstops onderweg. Uiteraard zijn de vermelde tijden afhankelijk van onder meer de staat van de wegen die tijdens het jaar en seizoen kunnen veranderen. Vandaar dat de vermelde tijden en stops slechts een richtlijn zijn.

Het routeboek is geen reisgids! Die dien je zelf mee te nemen.

Leidraad voor je reis

Verder geeft de dagindeling de gelegenheid om zelf te bepalen wat je wel, niet of extra doet. De hotels en route liggen vast en toch proberen we de individuele vrijheid te stimuleren.


Naast nuttige tips en verhalen die niet in een reisgids zijn vermeld is er ook een rubriek ‘te regelen’. Beschouw dit niet dat je reis onvoldoende georganiseerd is. Het is bedoeld om jouw reis nog aangenamer te maken. Bijvoorbeeld; picknick lunch bestellen voor de volgende dag, water of fruit kopen voor onderweg, etc.


Je chauffeur krijgt een beknopter routeboek mee in het Frans. Hij weet dat het routeboek niet bindend is en dat de klant zijn dagindeling mag bepalen. Vandaar dat we altijd aanraden om op het eind van de dag met hem het programma in grote richtlijnen te bespreken voor de volgende dag.


Het routeboek is niet bindend en dient gelezen te worden als nuttige informatie.