Webinar Cyprus

Maandag 17 mei om 19.30 uur

Normaal gesproken nodigen wij jullie elk jaar uit om ons 'in levenden lijve' op kantoor te ontmoeten tijdens een van onze informatiedagen. Tijdens de huidige maatregelen is dit helaas niet mogelijk. Om je toch te kunnen helpen bij het plannen en samenstellen van jouw reis, geven wij gratis webinars, ofwel online presentaties.

Op reis door Cyprus

Op rondreis door Cyprus: wij geven je tips en advies over onze reismogelijkheden! Wil jij meer weten over onze verschillende individuele rondreizen door Cyprus, de highlights en nuttige reistips? Meld je dan aan voor onze online webinar via het aanmeldformulier onderaan deze pagina.

 • Datum: maandag 17 mei 2021
 • Tijd: 19.30 - 20.00 uur
 • Presentator: reisspecialist Jop
 • Een webinar, wat is dat precies?

  Een webinar is een online presentatie die je gemakkelijk kunt volgen vanaf je eigen computer, tablet of smartphone. Tijdens deze webinar krijg je niet alleen tips en advies over onze reizen, maar we geven je ook achtergrondinformatie over het land. Natuurlijk vertellen we je ook wat wij doen om je reis extra speciaal te maken.

  Hoe werkt het?

  Meld je voor jouw bestemming via het aanmeldformulier gratis aan en ontvang een bevestigingsmail met instructies. Je hebt geen camera of microfoon nodig: wij kunnen je niet zien of horen. Maar jij ons natuurlijk wel! Tijdens de presentatie kun je al je je reisvragen stellen via een chat. Deze zullen tijdens de presentatie worden beantwoord. 

  Webinar Cyprus

  Uur Naam Beschikbaar
  19:30 - 20:00 Webinar Cyprus 167 / 200
  Vul alsjeblieft alle verplichte velden correct in.
  Gelieve minstens 1 presentatie aan te vinken.
  Er is een fout opgetreden. Gelieve later nog eens opnieuw te proberen.

  Bedankt voor je inschrijving

  Hartelijk dank voor je inschrijving. Leuk dat je komt!

  Misschien ook interessant voor jou:

  Wil je meer te weten komen over een bepaald land of continent? Neem deel aan een van onze online landenpresentatie. Iedere week staat er een nieuw land in de spotlight. Klik op onderstaande landen voor meer informatie en om je aan te melden. 

 • Webinar Madeira & de Azoren: maandag 14 juni 2021

  Staat jouw bestemming er nog niet tussen? Binnenkort voegen wij meer presentaties toe.