Zuid-Amerika

Een Zuid-Amerika rondreis is een groot en afwisselend avontuur. Hoge bergketens van de Andes, de uitgestrekte Braziliaanse Amazone met zijn unieke dierenleven, de Caribische stranden van Colombia, immense gletsjers en walvissen in Argentinië, buitenaards aandoende landschappen op de hoogvlakte van Bolivia en natuurlijk de fantastische Inca's van Peru. Bekijk hieronder onze Zuid-Amerika reizen.

In Argentinië vind je de tropische regenwouden bij de watervallen van Iguazú, folklore en wijn in de hoge Andes en woeste berglandschappen met uitgestrekte meren, gletsjers, pinguïns en walvissen in Patagonië.
Het ongerepte Bolivia heeft met de zoutvlakte van Uyuni een ware schat in huis. La Paz is het kloppende hart. Vergeet niet de missies van Chiquitos of de schitterende natuur van Torotoro. Vanuit Rurrenabaque reis je naar de pampa's en de jungle van Madidi National Park.
Vier het leven in Brazilië, het land waar men altijd danst. Trek de Amazone in of rij te paard over de uitgestrekte Pantanal. Bezoek schilderachtig Ouro Preto en laaf je aan het feestgedruis op de stranden van Rio de Janeiro.
Van 's werelds droogste Atacamawoestijn in het hoge noorden via metropool Santiago naar de uitgestrekte meren en besneeuwde bergtoppen in Patagonië: in langgerekt Chili kun je alle kanten op. Het raadselachtige Paaseiland kan natuurlijk niet ontbreken op je reis.
Of het nu het sfeervolle Colonia de Sacramento is, de boulevards van Montevideo - met zijn mooie stadspaleis, of de populaire badplaats Punta del Este: Uruguay heeft net dat beetje extra waarmee je je reis naar Argentinië compleet maakt.
De mooiste stranden, lekkerste koffie en meest sfeervolle bergdorpjes vind je in Colombia. Stort je tussendoor in het nachtleven van bruisend Bogotá en Cartegena, en wandel door de jungle, de woestijn en in de woeste branding van de Stille Oceaan: Colombia heeft het allemaal.

Het hart van de Andes, rijk aan eeuwenoude culturen, waarvan de Inca's het bekendst zijn, levende folklore, indrukwekkende bergketens, warme en waterrijke jungle en de lekkerste keuken van Zuid Amerika. Peru!