Afrika

Een Afrika rondreis brengt je in een andere en diverse wereld. Proef Arabische sferen in Marokko, bewonder de landschappelijke diversiteit van Madagascar en leer alle aspecten van Zuid Afrika kennen, van zowel de dierenwereld als de boeiende maatschappij. Bekijk hieronder onze Afrika reizen.

Voor een overvloed aan wilde dieren en de mooiste watervallen ter wereld reis je af naar Botswana en Zimbabwe. Hier voel je je als mens nietig in de overweldigende natuur. Je bereist Botswana en Zimbabwe het beste vanuit Namibië of Zuid-Afrika.

Compleet Marokko heeft veel te bieden: middeleeuwse Koningssteden, imposante bergpassen, romantische zandduinen en strand, heel veel strand. Om nog maar te zwijgen over de Marokkaanse keuken. Rijd met je eigen auto door dit afwisselende en gastvrije land.

In Egypte kom je tijd te kort, zoveel is er te zien. Bezoek de vele schatten van haar lange geschiedenis, van piramides tot immense paleizen. Struin door de soeks van Cairo, vaar in de felukka over de Nijl en bezoek mediterraan Alexandrië. Aan de Rode Zee is het heerlijk duiken, snorkelen en ontspannen.

Namibië

Namibië is een land van uitersten: Duitse koloniale architectuur in een desolaat woestijnlandschap met een de grootste canyon en een van de mooiste nationale parken ter wereld. Daarnaast vind je er ook kleurrijke Afrikaanse stammen.

Lees meer

In magisch Madagascar reis je over met apenbroodboom bezaaide vlaktes en maak je kennis met een unieke dierenwereld.  De vele Nationale Parken bieden een groot palet aan landschappen, inclusief uitgestrekte stranden.

Bekijk het rijke dierenleven in de vele Nationale Parken die Afrika rijk is. Naast de 'big five' kun je in het juiste seizoen ook walvissen spotten. Bezoek bruisende steden en kleine dorpjes en geniet van de heerlijke, lokale wijnen.