Betrouwbaar op reis

Als je een reis boekt wil je weten of je geld veilig is bij die reisorganisatie en of er garanties zijn dat je reis goed wordt uitgevoerd.

Veilig op reis

Als je een reis boekt, dan wil je zeker weten dat je geld bij die reisorganisatie veilig is en dat je reis gegarandeerd goed wordt uitgevoerd. Ook wil je weten wat je rechten zijn, mocht er onverhoopt iets mis gaan.

YourWay2GO is een onderdeel van Adventure Specialists B.V., is onder nummer 859.878.67 geregistreerd bij Kruispunt Bank Ondernemingen en lid van de VVR(O) en VSR.

De VVR is de Vereniging Vlaamse Reisbureaus. Deze vereniging stelt strenge normen aan het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen.

De VSR, de Vlaamse Solidariteit Reisgelden, zorgt ervoor dat je reis in het geval van faillissement onder extra kosten door kan gaan. En anders zorg ze ervoor dat je jouw geld terug krijgt.

Garantiestelling

Conform artikel 36 van de wet tot regeling van het contract tot reisorganisatie en reisbemiddeling van 16 februari 1994 en het uitvoeringsbesluit van 25 april 1997 is YourWay2GO door Amlin Europe N.V., bijhuis België, Koning Albert II laan 37, 1030 Brussel (NBB nr. 0745 – RPR 0416.056.358), verzekerd om, in geval van financieel onvermogen, zijn verplichtingen jegens de reiziger verder na te komen.

Deze garantiestelling wordt begeleid door bovengenoemde Vlaamse Solidariteit Reisgelden (VSR), een afdeling van de Vereniging van Vlaamse Reisbureaus (VVR(O)).