Ons flexibele (om)boekings- en annuleringsbeleid

Vanwege de coronacrisis hebben we een aangepast (om)boekings- en annuleringsbeleid geïntroduceerd. Zo kun je in de huidige situatie je reis uitstellen of juist een nieuwe reis vastleggen.

Boek je reis met de zekerheid van gratis annuleren zonder opgaaf van reden.

Als ik nu een reis boek, mag ik deze dan kosteloos annuleren?

Boek jij een reis óf heb jij een reis geboekt met vertrek t/m 30 april 2022, dan profiteer je van ons flexibel omboekingsbeleid:

• Je mag je reis kosteloos omboeken tot 30 dagen voor vertrek¹
• Als jouw annuleringsverzekering niet uitkeert bij een bewezen COVID-19 besmetting, mag je jouw reis tot een dag voor vertrek gratis annuleren. ²

Voor reizen vanaf 1 mei 2022 gelden over het algemeen onze normale reis- en annuleringsvoorwaarden.

De kleine lettertjes

Houd rekening met het feit dat eventuele reeds gemaakte vliegticketkosten (& daadwerkelijke annuleringskosten voor bijvoorbeeld de Incatrail) bij het omboeken van jouw reis voor eigen rekening zijn. Wij zullen jou hierover vooraf informeren. Zo kun je zelf tijdig beslissen.

Hierbij adviseren we jou om goed te kijken naar een annuleringsverzekering met COVID-19 dekking. Dit is terug te vinden in de polisvoorwaarden van je verzekering. Indien je niet beschikt over een annuleringsverzekering, zullen de kosten bij een Covid-19 besmetting voor eigen rekening zijn.