Vliegtickets naar China

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Kies de vlucht die bij je past

Naast prachtige rondreizen regelen wij met plezier de internationale vliegtickets voor je. Zo breng je de hele reis onder bij YourWay2GO. Wel zo gemakkelijk. Mocht er iets wijzigen aan je vluchtschema, of als je vlucht is vertraagd, dan kunnen wij je daarbij helpen. Wij zorgen ervoor dat alles goed op elkaar aansluit.

Door de jarenlange samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht. Vliegtickets kunnen wij alleen in combinatie met bouwstenen en/of rondreizen aanbieden.

Wil je dat wij je vlucht voor je organiseren? Geef dat dan aan bij het samenstellen van je reis, en wij checken de speciale aanbiedingen bij het regelen van een passende vlucht.

Hoe kom je er? 

Er zijn verschillende mogelijkheden om van Brussel naar China te vliegen. Wij adviseren rechtstreeks te vliegen omdat het comfortabeler is en minder slecht voor het milieu. Je kunt ook naar Amsterdam reizen en vanaf daar naar van een van de 7 rechtstreekse verbindingen gebruik maken. Wij lichten hieronder de beste connecties toe:

Beijing

Hainan Airlines vliegt vanaf Brussel rechtstreeks naar Beijing. De vlucht doet er ongeveer 10 uur over. Vind je het niet erg om een overstap te maken, dan is KLM via Amsterdam vaak een voordelige opties. Je kunt er met de trein naartoe reizen. Ook Finnair, via Helsinki en Turkish Airlines, via Istanbul zijn goede keuzes. 

Shanghai

Er is geen rechtstreekse vlucht vanaf Brussel naar Shanghai. Om naar Shanghai te kunnen vliegen kies je het beste voor de Emirates, via Dubai of KLM, via Amsterdam. Je kan het eerste gedeelte tot Amsterdam ook vaak per trein afleggen of in Antwerpen opstappen.

Hong Kong

Je vliegt rechtstreeks naar Hong Kong met Cathay Pacific. De vluchtduur is ongeveer 13 uur.

Het kan goedkoper zijn om met een tussenstop te vliegen, zoals met met Emirates, via Dubai, Finnair, via Helsinki, of  met de KLM, via Amsterdam. In sommige gevallen is het dan mogelijk om het eerste deel naar Amsterdam met de trein te reizen. Dat is tevens een duurzame optie.

Shenzhen is een van de snelst groeiende steden van China en is aan Hong Kong vastgegroeid. Sinds kort kun je hier met Hainan Airlines rechtstreeks naartoe vliegen en je reis in het zuiden van China beginnen. 

Wil je dat wij een vlucht voor je regelen, geef dit dan aan bij het samenstellen van je reis. Wij zoeken een bijpassende vlucht en kijken of er nog aanbiedingen van toepassing zijn.

Duurzaam op reis

Wij houden van onze planeet. Daarom compenseren wij standaard de CO2 uitstoot van je vliegreis. Lees meer op feeling responsible.

Draag jouw steentje bij door, waar mogelijk, rechtstreeks naar jouw bestemming te vliegen. Hoe minder je opstijgt en landt, hoe minder CO2.

Ook voor je vliegtickets ben je bij YourWay2GO aan het goede adres.