Tickets naar Polen

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Kies de vlucht die bij je past

Naast prachtige rondreizen regelen wij met plezier de internationale vliegtickets voor je. Zo breng je de hele reis onder bij YourWay2GO. Wel zo gemakkelijk. Mocht er iets wijzigen aan je vluchtschema, of als je vlucht is vertraagd, dan kunnen wij je daarbij helpen. Wij zorgen ervoor dat alles goed op elkaar aansluit.

Door de jarenlange samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht. Vliegtickets kunnen wij alleen in combinatie met bouwstenen en/of rondreizen aanbieden.

Wil je dat wij je vlucht voor je organiseren? Geef dat dan aan bij het samenstellen van je reis, en wij checken de speciale aanbiedingen bij het regelen van een passende vlucht.

Hoe kom je er?

Het uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen biedt eindeloos veel mogelijkheden om op je Europese bestemming te geraken. Daarbij kun je kiezen tussen lijndiensten en chartervluchten.

  • Brussels Airlines vliegt dagelijks rechtstreeks van Zaventem naar Warschau. Vier keer per week vliegen zij rechtstreeks naar Krakau.
  • Met het Poolse Lot reis je rechtstreeks van Brussel naar Warschau, en met een overstap door naar Gdansk, Krakau, Mazurië, Lodz, Poznan, Szczecin en Wroclaw.
  • De Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM brengt je via Amsterdam rechtstreeks naar Warschau. In plaats van een vlucht kun je ook vanuit Brussel en Antwerpen naar Schiphol, Amsterdam met de hogesnelheidstrein.
  • Met diezelfde hogesnelheidstrein reis je eerst naar Parijs, om daar met Air France naar Warschau te vliegen.

Ook voor je vliegtickets ben je bij YourWay2GO aan het goede adres.