Schrijf je nu in voor zondag 21 oktober 2018

Nieuwe plekken ontdekken, mooie natuur beleven, mensen ontmoeten: dat reizen je leven verrijkt weet jij als fervent reiziger maar al te goed. Dat geldt natuurlijk ook voor ons. Wil je ons een keer ‘in levenden lijve’ ontmoeten? Dan ben je van harte welkom op een van onze informatiedagen.

Kom bij ons langs tussen 11.00u en 16.00u

Kom je reisplannen bespreken met onze reisspecialisten tijdens onze informatiedag op zondag 15 december. En geniet van de sfeervolle presentaties over bijzondere bestemmingen. De presentaties vind je hieronder in het overzicht. Schrijf je nu in! 

Komt zondag 15 december niet zo goed uit? Op zondag 19 januari organiseren we ook een informatiedag!

Ons adres is Entrada 223 - 1114 AA Amsterdam - Duivendrecht

Kom je met de auto? Parkeer dan op één van de parkeerplaatsen voor de deur of bel aan bij de slagboom (nummer: 223). Ons pand is het eerste aan jouw linkerhand. Voer op je navigatie geen Amsterdam in, maar Duivendrecht.

Vanaf alle treinstations is de Entrada met de metro goed te bereiken. Zowel metro 50, 53 als 54 stoppen op halte Van der Madeweg. Loop je het metrostation uit, dan ligt de Entrada aan jouw linkerhand. Loop net over het watertje het bedrijventerrein op tot het laatste pand rechts. Het getal 200 staat groot boven de ingang.