Reisinformatie Mexico Guatemala en Belize

Reisdocumenten voor Mexico, Guatemala & Belize

Zorg dat je paspoort aan het eind van je reis nog minimaal zes maanden geldig is.Voor een reis naar Mexico, Guatemala, Honduras en Belize heb je geen visum nodig.

Beste reistijd voor Mexico, Guatemala en Belize

Mexico, Guatemala en Belize hebben een tropisch klimaat met een droog seizoen van half november tot half mei. In de overige maanden heb je te maken met een regenseizoen maar ook dan kun je hier prima reizen

Feestdagen in Mexico, Guatemala en Belize

De landen van Midden-Amerika staan bekend om de kleurrijke feesten en festivals. Bijna elke maand is er wel een nationale feestdag of fiësta. Het is leuk om tijdens je reis naar Mexico, Guatemala en Belize zo'n feestdag bij te wonen.

Bagage en kleding in Mexico, Guatemala en Belize

Afhankelijk van je manier van reizen in Mexico, Guatemala en Belize kun je afstemmen hoe je je bagage meeneemt. Wat betreft je kleding raden we je aan om praktische kleding mee te nemen die zich makkelijk laat combineren.

Dromen over Mexico

Onze individuele rondreizen door Mexico, Guatemala en Belize zijn met zorg samengesteld door onze landenspecialisten. Zij struinden tussen de tempels van Uxmal, beklommen de Pacaya vulkaan bij Antigua en gingen snorkelen bij Caye Caulker. Op deze pagina inspireren ze je graag met hun video's en reisverhalen!