Ons kantoor is tijdelijk gesloten

Lees hier waarom en welke consequenties dit voor jou als reiziger heeft
 
Hoe graag we het ook anders hadden gezien, hebben we het moeilijke besluit genomen om de deuren van onze vestiging in Gent tijdelijk te sluiten. Omdat (ver) reizen er voorlopig helaas niet in zit, gaan we al onze activiteiten centraal organiseren vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam. We willen benadrukken dat dit een maatregel van tijdelijke aard betreft.  

Tijdelijke maatregel

Doordat reizigers op dit moment -vanwege de nog onzekere situatie (COVID-19) in verschillende landen- hun reisplannen (terecht) uitstellen, worden er op dit moment minder reizen geboekt wat ook resulteert in minder telefoontjes en e-mails. Dit heeft ons doen besluiten het werk te centraliseren vanuit ons hoofdkantoor. Wees gerust: YourWay2GO is niet failliet. Zodra er meer gereisd kan en vooral mag worden en de vraag naar groepsreizen aantrekt, gaat het kantoor in België gewoon weer open!

Vragen? Onze Nederlandse collega’s staan je graag te woord

Gelukkig blijft onze website 24/7 ‘geopend’. Deze sluiting staat het boeken van jouw droomreis dus niet in de weg! Heb je een vraag? We zijn via onze gebruikelijke communicatiekanalen bereikbaar. Alle oproepen worden doorgeschakeld naar onze collega’s op het YourWay2GO hoofdkantoor in Amsterdam en zij zullen ook jullie vragen per e-mail in behandeling nemen. Het enige verschil voor jou zal zijn dat je contact hebt met een Nederlandse reisspecialist.

Hopelijk tot snel!

We realiseren ons ten zeerste dat het voor jullie het prettigst is om contact te hebben met een van onze Belgische collega’s. Hoewel er geen twijfel over bestaat dat onze Nederlandse collega’s je net zo vriendelijk en deskundig te woord zullen staan zoals je van ons gewend bent, willen wij ook niets liever dan dit zelf doen. Het verkopen van reizen is immers onze passie! We houden ervan om de hele dag onze klanten te inspireren en informeren over die ene reis waar ze al zo lang naar uitkijken. Daarom hopen we snel weer aan het werk te gaan. Zodra het (verre) reizen weer aantrekt, hopen wij jou weer zelf te woord te staan vanuit ons kantoor in Gent. 
 
Voor nu wensen wij iedereen het beste. Houd vol en blijf gezond.
 
Het team van YourWay2GO